w

Team Villa Haugen

På Villa Haugen utnytter vi etter beste evne de omgivelser og råvarer som naturen har å by på – slik at våre gjester skal få en helt unik matopplevelse.

Årstidene endrer seg raskt i Steigen og til tider kan været være ganske dramatisk og utfordrende. Det er derfor viktig å benytte muligheten til å preservere urter og andre vekster som finnes på øya – slik at vi gjennom alle årstider kan sikre en jevn tilførsel og bruk av fantastiske lokale smaker

Middagsgjester vil bli servet vår smaksmeny ved spisestuens langbord med direkte innsyn til husets kjøkken – og dermed ha mulighet til direkte interaksjon med våre kokker. Vi kan også ved spesielle anledninger servere lunsj og middag i vårt lysthus – vinterstid så vel som sommerstid.

Villa haugen har alle rettigheter.

19.09.201612:32 jomabi@lyse.net

Vi er for tiden på utskikk etter ny Kjøkkensjef/Head Chef og en ny kokk. Er du interessert, ta kontakt pr epost post@villahaugen.com eller mobil +47 907 59 282.

Vi holder på å planlegge et servicebygg med nytt moderne kjøkken og restaurant. Målet er å ha dette på plass i løpet av høsten 2018.