w

Rom og Priser

Villa Haugen inneholder 5 soverom – alle lokalisert i andre etasje – og alle med en utrolig sjøutsikt. Fra fire av soverommene er det mulig å se hele elle deler av Lofotveggen. Alle soverommene er møblert i gammel stil for å ivareta husets historiske tilsnitt. Alle soverom har sitt eget bad – oppgardert for å tilfredsstille moderne standard. Det finnes nye persiske gulvtepper i alle rom. Tre av soverommene har et bad/on suite – mens to av soverommene har eget bad i underetasjen med eget omkledningsrom og vedovn. Disse to soverommene har i tillegg et eget toalett i andre etasje.

07.04.201716:14 jomabi@lyse.net

Våre gjester kan velge mellom følgende soverom (se PRISER & BETINGELSER):

  • Det blå rommet (Nordskot) – er en suite (33,5 m2) med egen balkong og on suite. I tillegg til toalettsaker er badet utstyrt med badekar med dusj. Soverommet inneholder en stor dobbeltseng (180x200), nattbord, klesskap og en sittegruppe med sofa, 4 stoler og et mindre salongbord.

  • Blomsterrommet (Grøtø) – er en juniorsuite (27,5 m2)med egen balkong og on suite. Baderommet er møblert i en fransk stil med et støpejernskar med løveføtter og tilhørende dusj. Soverommet inneholder stor dobbeltseng (180x200), nattbord, klesskap og sminkebord/skrivebord. Dette rommet har også sin egen vedovn.

  • Det grønne rommet (Lofoten) – er et Deluxe Superior Dobbeltrom (24,5 m2) med on suite. Baderommet er identisk med det som hører til Det blå rommet (Nordskot). Det inneholder en stor dobbeltseng (160x200), nattbord, klesskap og en kommode.

  • Det røde rommet (Steigen) – er et Superior Dobbeltrom (17,5 m2)med en eldre dobbeltseng (145x180)i fransk stil, nattbord, klesskap, en sofa og tre stoler. På grunn av rommets størrelse er dett et av soverommene som har bad i underetasjen med dusj, toalett og en kombinert skap/kommode.

  • Det gule rommet (Vestfjorden) – er et standard Dobbeltrom (13 m2) med en stor dobbeltseng (150x200), nattbord, en kommode og en bestefarhenger. Dette rommet har også baderom i underetasjen – identisk med det for det røde rommet. 

Det røde rommet (Steigen) og det gule rommet (Vestfjorden) har tilgang til et separat toalett i andre etasje og et omkledningsrom I underetasjen.