w

Mat & Drikke - Priser

FROKOST
Avhengig av årstid og været – kan frokost serveres enten I vår spisestue, I lysthuset, I hagen eller ved naustet. Frokost servers vanligvis fra klokken 08:00 – men om du må dra tidligere sørger vi for at du får med noe godt på veien.

LUNSJ
Vi serverer sesongvariert varm lunsj hver dag i vår spisestue fra klokken 13:00. Det er også mulig å servere lunsj i vårt lysthus eller ved vårt naust.
I den grad gjester skal delta på utendørs aktiviteter – sørger vi for at du får med deg en Villa Haugen matpakke.

Vi kan også arrangere utendørs lunsjer på omkringliggende øyer under forutsetning av at minimum 6 gjester deltar og at været spiller på lag. Denne type lunsj må bookes/bestilles på forhånd.

MIDDAG
Villa Haugen tilbyr 3, 4, 5 eller 7 retters middag. Middag serveres normalt fra klokken 19:00 i vår spisestue. Det er mulig å servere middag i lysthuset eller i vårt naust. Dette må avtales på forhånd.

10.01.201810:15 jomabi@lyse.net

PRISER OG BETINGELSER FOR MAT OG DRIKKE FINNES HER. 

Nedenfor finnes ulike menyer som viser hva vi kan tilby av matopplevelser. Det understrekes at dette er eksempler og ikke nødvendigvis dagsaktuelle menyer. 

Frokostmeny - eksempel

- Dette er vår standard frokostmeny. Den vil bli endret fra tid til annen.

Lunsjmeny - eksempel

- Vår lunsjmeny endres daglig basert på årets sesonger og tilgang på lokale råvarer. Vi har kun en lunsjmeny som serveres til alle som bor og/eller spiser ved Villa Haugen. Andre alternativer må avtales ved bestilling/booking.

Middagsmeny - eksempel

- Vår middagsmeny endres daglig basert på årets sesonger og tilgang på lokale råvarer. Vi har kun en middagsmeny som serveres til alle som bor og/eller spiser ved Villa Haugen. Andre alternativer må avtales ved bestilling/booking.