w

Arktisk Piknik

Steigen er på grunn av logistikkmessige forhold et ganske avsondret område med få turister. Det positive er at dette gjør området ypperlig for ulike typer pikniker.

23.09.201608:40 jomabi@lyse.net

Camp Steigen
Vi kan arranger spektakulære turer i nærområdet til Villa Haugen – det være seg toppturer eller til en av øyene i nærheten – hvor man kan oppleve utendørs piknik med samme glamorøse ramme som om du var innendørs. Selv om det vil være væravhengig – er dette en aktivitet som kan utføres året rundt.

Arctic Utendørs Lunsj
Gjester kan bli med og delta aktivt om ønskelig i fiske og høsting av havets fristelser – som deretter omsettes i en utendørs lunsj. Fisk som blir til overs kan bringes tilbake til Villa Haugen – hvorpå våre kokker kan vise og lære gjestene fileteringskunsten. Aktiviteten kan gjennomføres hele året men er væravhengig. 

Båtturer
Sjøen i området er regnet som noe av det reneste som finnes i verden. Dette innebærer at sjøen her er en utmerket oppvekstplass for alle typer skapninger inklusive hval, fisk, havørn, ulike sjøfugler, mm. Som gjest på Villa Haugen er det mulig å bli med på havørnsafari og fisketurer. Dette er selvfølgelig en aktivitet som kan gjøres året rundt – selv om været kan ha en betydning.