VILLA HAUGEN - UTSIKTSHOTELLET

Villa Haugen er lokalisert på Grøtøy i Steigen - på utsiden av Manshausen og Naustholmen. Området er et flott skue - enten man opplever det en lys sommernatt med midnattssol, en klar vinternatt med nordlys - eller en høstdag med storm fra sydvest og vannrett regn. Grøtøy er omlag 1,5 km lang og 500 meter bred. Det biologiske mangfoldet på øya er ganske unikt med over 100 identifiserte arter trær og planter. Hagen på Villa Haugen er intet unntak. Høyeste punkt på øya er 52 m.o.h. med fritt utsyn til omlag en tredel av Nordland fylke, herunder hele Vesterålen og Lofoten.

Villa Haugen har 8 soverom med 16 sengeplasser - alle rom har egne bad. Hotellet har egen restaurant/kjøkken med flere spisesteder og serverer 4, 5 og 7 retters middag i glamorøse omgivelser. Her kan du dessuten få en god natt søvn uten forstyrrelser i sengetøy av egyptisk bomull, strøket av de jobber på hotellet.

Grøtøy er den eneste øya i området med fastboende - etter at eierne/vertskapet av/på Villa Haugen flyttet fra Stavanger til Grøtøy for å realisere drømmen om å kunne tilby gjester noe helt utenom det vanlige.

19.09.201611:07 jomabi@lyse.net

EKSTRA TILBUD - EKSKLUSIVITET FOR MINDRE GRUPPER

Mange er engstelig for Korona smitte. Av den grunn vil vi kunne gi eksklusivitet til grupper på minimum 8 personer som bestiller opphold på 3 netter eller lengre (vi har 16 sengeplasser). Dvs. dersom ingen andre har bestilt opphold i samme tidsrom, så stenger vi resten av hotellet uten merkostnad for deg og din gruppe. Dere betaler kun for de rom, aktiviteter og mat som dere benytter. Samtidig er dere sikret et opphold uten forstyrrelser fra andre.

I tillegg til ordinære bestillinger, fortsetter vi suksessen med våre hotellpakker som ble innført i 2020. Hotellpakkene omfatter alle våre rom i perioden 1. mai frem til og med 15. september 2021. Hotellpakkene er utformet slik at de kan kombineres med eksklusivitet for mindre grupper.

Når det gjelder hotellpakkene - ved bestilling må det tas forbehold om tilgjengelighet på utstyr og personell for aktiviteter på gjeldende datoer. Ring gjerne for å sjekke. Det vil som sagt fortsatt være mulig å bestille opphold av kortere varighet for enkeltpersoner eller mindre grupper.

 

Telefon: 907 59 282
E-post: post@villahaugen.com

Hotellpakke 1 - Kulinarisk reise


Hotellpakke 2 - Harmonisk reise

Hotellpakke 3 - Historisk reise

Hotellpakke 4 - Energisk reise