EKSTRA TILBUD - EKSKLUSIVITET FOR MINDRE GRUPPER

Mange er engstelig for Korona smitte. Av den grunn vil vi kunne gi eksklusivitet til grupper på minimum 8 personer som bestiller opphold på 3 netter eller lengre (vi har 16 sengeplasser). Dvs. dersom ingen andre har bestilt opphold i samme tidsrom, så stenger vi resten av hotellet uten merkostnad for deg og din gruppe. Dere betaler kun for de rom, aktiviteter og mat som dere benytter. Samtidig er dere sikret et opphold uten forstyrrelser fra andre.

I tillegg til ordinære bestillinger, fortsetter vi suksessen med våre hotellpakker som ble innført i 2020. Hotellpakkene omfatter alle våre rom i perioden 1. mai frem til og med 15. september 2021. Hotellpakkene er utformet slik at de kan kombineres med eksklusivitet for mindre grupper.

Når det gjelder hotellpakkene - ved bestilling må det tas forbehold om tilgjengelighet på utstyr og personell for aktiviteter på gjeldende datoer. Ring gjerne for å sjekke. Det vil som sagt fortsatt være mulig å bestille opphold av kortere varighet for enkeltpersoner eller mindre grupper.


Telefon: 907 59 282
E-post: post@villahaugen.com

19.09.201611:07 jomabi@lyse.net

Hotellpakke 1 - Kulinarisk reise


Hotellpakke 2 - Harmonisk reise

Hotellpakke 3 - Historisk reise

Hotellpakke 4 - Energisk reise