Interiør

HOVEDHUSET
Alle møbler og øvrig interiør gir uttrykk for storheten og eksklusiviteten som preget originale Villa Haugen tidlig på 1920-tallet. Mesteparten av møblene er enten kjøpt gjennom internasjonale auksjonshus ala Sotheby i London eller hos nåværende kjente klassiske møbelselskap som Scappini og Selva. Tanken har vært og er at interiøret i størst mulig grad skal gjenspeile storhetstiden før handelsstedet gikk konkurs.

I hovedhusets første etasje finner man en spisestue med plass til inntil 16 personer. Her kan bivåne nordlyset i vinterhalvåret og midnattssolen i sommerhalvåret - mens man nyter et bedre måltid, Ønsker gjestene å trekke seg noe tilbake – kan de benytte baren eller en av de to øvrige stuene i huset.

Andre etasje inneholder fem soverom med 10 sengeplasser – alle med havutsikt. Det største soverommet er 34 kvm – mens de fire øvrige er mellom 14 og 27 kvm. To av soverommene har egen balkong med utsikt som nesten kan ta pusten fra deg. Alle soverommene har egne bad.

SERVICEBYGGET
Her finnes et nytt kjøkken samt en restaurant/spisested hvor man kan innta et bedre måltid mens man beskuer Lofotveggen i vest. Dette spisestedet er innredet i en mer morderne stil - og kan også om ønskelig benyttes som et møterom.

Servicebyggets andre etasje inneholder leiligheter med panoramautsikt mot vest. Her kan man se hele Lofotveggen fra Vesterålen i nord til Værøy og Røst i sør. Begge leiligheten har egne bad og er innredet i moderne stil.

MØTEFASILITETENE
I første etasje finner man serverings- og oppholdsfasiliteter - inklusive et bad med toalett og dusj. Denne etasjen er innredet i en mer rustikk stil og har i tillegg glassdører med utsyn mot kaiområdet og omkringliggende skjærgård.

I andre etasje ligger møterommet. Her er det plass til ca 12-15 personer. Det er innredet i gammel stil - med blant annet et massivt trebord som tidligere var plassert i hovedhusets spisestue.