Nybygg (hytter)

Vi holder for tiden på å utvide kapasiteten ved Villa Haugen. Dette skal gjøres gjennom å bygge tre nye hytter i nærheten av eksisterende naust, sauna og badestamp på vestsiden av øya. Området har ingen ”gjenboere” eller andre former for forstyrrelser. Her vil man kunne komme tett på naturen med panoramautsikt av Lofoten og omkringliggende øyer. På grunn av hyttenes plassering vil gjester også kunne oppleve øyenes rike dyre- og fugleliv på nært hold - og kanskje se både elg, rev, oter, havørn med mer når de passerer forbi i løpet av dagen. Her vil man dessuten få følelsen av å bo to steder på en gang på grunn av tidevannet som kommer og går.

10.12.201814:53 jomabi@lyse.net
  • Hyttene planlegges med en indre kjerne i massivtre samt en ytre takdel som vil minne om tradisjonelle fiskehjell. De vil tilpasses terrenget.  De vil bestå av et oppholdsrom/soverom (med 2 sove-/sengeplasser) samt et bad og en inngangsdel. Alle hytte vil ha et BRA på 15 m2.

  • Alle hyttene planlegges med et stort vindu i takfasaden som vender mot vest (Lofoten). I tillegg vil alle hytten få en galassfasade i røstveggen mot nord. Her planlegges det også med en mindre terrassedør/del.

  • Det foregår for tiden en reguleringsendring. Planen er å komme i gang med byggingen av disse hyttene høsten 2022 - slik at de er klar for utleie når sommersesongen 2023 starter.
John Magne Birkeland
, click to open in lightbox