Nybygg (Sjøhus)

Vi holder for tiden på å utvide kapasiteten ved Villa Haugen. Dette skal gjøres gjennom å bygge tre nye sjøhus i nærheten av eksisterende naust, sauna og badestamp på vestsiden av øya. Området har ingen ”gjenboere” eller andre former for forstyrrelser. Her vil man kunne komme tett på naturen med panoramautsikt av Lofoten og omkringliggende øyer. På grunn av sjøhusenes plassering vil gjester også kunne oppleve øyenes rike dyre- og fugleliv på nært hold - og kanskje se både elg, rev, oter, havørn med mer når de passerer forbi i løpet av dagen. Her vil man dessuten få følelsen av å bo to steder på en gang på grunn av tidevannet som kommer og går.

10.12.201814:53 jomabi@lyse.net
  • Sjøhus I vil bli på ca 35 m2 på et plan. Det vil inneholde et baderom, soverom med to sengeplasser og et oppholdsrom med egen vedovn. Mot vest / nordvest vil det være store vinduer som vil gi gjester fantastisk utsikt mot Lofoten og de omkringliggende øyene.

  • Sjøhus II vil bli på ca 65 m2 over to plan. Sjøhuset vil inneholde to bad og to soverom med to sengeplasser hver – et soverom/bad i hver etasje. Oppholdsrommet er på bakkeplan med full takhøyde og en egen vedovn. Også her vil det være store vinduer i fasaden mot vest / nordvest som vil gi gjester en fantastisk utsikt mot Lofoten og de omkringliggende øyene. 
  • Sjøhus III vil bli på ca 55 m2 på et plan. Det vil inneholde to soverom – et i hver ende med to sengeplasser og egne bad. Oppholdsrommet vil ha egen vedovn og store vinduer mot vest / nordvest og utsikt mot Lofoten og omkringliggende øyer. Mens de to andre sjøhusene har soverom i bakkant – vil dette sjøhusets soverom har vinduer som vender mot sjøen. Det betyr at gjester kan gå til sengs og bivåne midnattssolen eller nordlyset som danser på himmelen. våkne opp til fantastisk utsikt
Anita Valrygg
, click to open in lightbox
Anita Valrygg
, click to open in lightbox
Anita Valrygg
, click to open in lightbox
John Magne Birkeland
, click to open in lightbox
John Magne Birkeland
, click to open in lightbox