Mat og Servering

FROKOST
Frokost servers mellom kl 07:00 - 09:00 i vår spisesal i 1 etasje i servicebygget (spisesal stenger 09:30).

LUNSJ
Vi serverer sesongvariert varm lunsj hver dag i vår spisesal i servicebygget mellom klokken 12:30 og 14:00 (må forhåndsbestilles senest dagen før). Det er også mulig å servere lunsj i vårt lysthus eller ved vårt naust. I den grad gjester skal delta på utendørs aktiviteter – sørger vi for at du får med deg en Villa Haugen matpakke. Vi kan også arrangere arktiske piknikker (væravhengig).

MIDDAG
Villa Haugen tilbyr 4, 5 eller 7 retters middag i RESTAURANT GRJOT (grjot er gammelnorsk for stein og navnet Grøtøy kommer av grjot = sten - altså stenøen). Middag serveres normalt fra klokken 19:00 i vår spisestue eller etter avtale. 

Villa Haugen kan også tilby middag til daggjester (min. 4 personer). Dette gjelder typisk for gjester som ikke bor/overnatter på Villa Haugen – eksempelvis gjester fra våre samarbeidspartnere eller andre som ønsker å en kulinarisk opplevelse i omgivelser som minner om det glamorøse 1920-tallet.

Vi har ikke barnemeny. 

På Villa Haugen utnytter vi etter beste evne de omgivelser og råvarer som naturen har å by på – slik at våre gjester skal få en helt unik matopplevelse.

Årstidene endrer seg raskt i Steigen og til tider kan været være ganske dramatisk og utfordrende. Det er derfor viktig å benytte muligheten til å preservere urter og andre vekster som finnes på øya – slik at vi gjennom alle årstider kan sikre en jevn tilførsel og bruk av fantastiske lokale smaker

Middagsgjester vil bli servet vår smaksmeny ved spisestuens langbord. Ved spesielle anledninger kan vi servere lunsj og middag i vårt restaurantbygg eller i vårt lysthus – vinterstid så vel som sommerstid.

Villa haugen har alle rettigheter.

 

Oksana Hillervik
Mat - filetering av fisk
Oksana Hillervik
Servering av vin
Oksana Hillervik
Kamskjell
Oksana Hillervik
Hval carpaccio
Oksana Hillervik
Fiskesuppe
John Magne Birkeland
Kamskjell tilberedt på bål
Oksana Hillervik
Spisestue
Karoline Pettersen
Spisestue
Karoline Pettersen
Anretningsrom
Karoline Pettersen
Kråkebolle
John Magne Birkeland