w

Mat og Servering

På Villa Haugen utnytter vi etter beste evne de omgivelser og råvarer som naturen har å by på – slik at våre gjester skal få en helt unik matopplevelse.

Årstidene endrer seg raskt i Steigen og til tider kan været være ganske dramatisk og utfordrende. Det er derfor viktig å benytte muligheten til å preservere urter og andre vekster som finnes på øya – slik at vi gjennom alle årstider kan sikre en jevn tilførsel og bruk av fantastiske lokale smaker

Middagsgjester vil bli servet vår smaksmeny ved spisestuens langbord med direkte innsyn til husets kjøkken – og dermed ha mulighet til direkte interaksjon med våre kokker. Vi kan også ved spesielle anledninger servere lunsj og middag i vårt lysthus – vinterstid så vel som sommerstid.

Villa haugen har alle rettigheter.

19.09.201612:32 jomabi@lyse.net

FROKOST
Frokost servers mellom kl 07:00 - 09:30 eller etter avtale.

LUNSJ
Vi serverer sesongvariert varm lunsj hver dag i vår spisestue mellom klokken 13:00 og 14-30 (må forhåndsbestilles senest dagen før). Det er også mulig å servere lunsj i vårt lysthus eller ved vårt naust. I den grad gjester skal delta på utendørs aktiviteter – sørger vi for at du får med deg en Villa Haugen matpakke. Vi kan også arrangere arktiske piknikker (væravhengig).

MIDDAG
Villa Haugen tilbyr 4, 5 eller 7 retters middag (ved sen ankomst kan 3 retters middag serveres etter avtale). Middag serveres normalt fra klokken 19:00 eller etter avtale. 

Villa Haugen kan også tilby middag til daggjester. Dette gjelder typisk for gjester som ikke bor/overnatter på Villa Haugen – eksempelvis gjester fra våre samarbeidspartnere eller andre som ønsker å en kulinarisk opplevelse i omgivelser som minner om det glamorøse 1920-tallet.

Vi har ikke barnemeny. 

 

Oksana Hillervik
Mat - filetering av fisk
Oksana Hillervik
Servering av vin
Oksana Hillervik
Kamskjell
Oksana Hillervik
Hval carpaccio
Oksana Hillervik
Fiskesuppe
John Magne Birkeland
Kamskjell tilberedt på bål
Luke Henderson
Eplekake
Luke Henderson
Elgravioli
Oksana Hillervik
Spisestue
Karoline Pettersen
Spisestue
Karoline Pettersen
Anretningsrom
Karoline Pettersen
Kråkebolle