Mat og servering

På Villa Haugen utnytter vi etter beste evne de råvarer som de ulike årstidene har å by på – slik at våre gjester skal få en helt unik matopplevelse.

Fokuset er på kortreiste og ureiste råvarer. Skrei fra Lofoten, kveite fra Vestfjorden, lam og grønnsaker fra Steigen finnes på våre menyer. Vi har fiskehjell hvor skrei forvandles til lokale delikatesser som boknafisk og tørrfisk.

Middag serveres ved spisestuens langbord – noe som gir en god stemning og nye bekjentskaper. Ved spesielle anledninger kan vi servere middag i vårt i vårt lysthus – vinterstid så vel som sommerstid.

Meny

Frokost

Frokost servers mellom kl 07:00 – 09:00 i vår spisesal i 1. etasje i servicebygget (spisesal stenger 09:30).

Lunsj

Ved forespørsel serveres varm lunsj i vår spisesal i servicebygget mellom klokken 12:30 og 14:00 (må forhåndsbestilles senest dagen før). I den grad gjester skal delta på utendørs aktiviteter – sørger vi for at du får med deg en Villa Haugen matpakke. Vi kan også arrangere arktiske pikniker (væravhengig). 

Middag 

Villa Haugen serverer 4 retters middag som standard (inkludert i romprisen). I tillegg kan vi tilby 5 retteres middag (min. 4 personer) eller 7 retters middag (min. 6 personer) på forespørsel. Vi har legger også til rette for skalldyrbord og grillaften i vårt naustområde.

Vi kan også tilby middag til daggjester (min. 4 personer). Ta kontakt pr. telefon eller e-post for bestilling.

Middag serveres kl. 19:00 i Restaurant Grjot i hovedhusets spisestue eller etter avtale. 

Vi har ikke barnemeny.