Overnatting

Vi tilbyr et luksuriøst opphold i arktiske omgivelser

Alle soverommene er møblert i gammel stil for å ivareta husets historiske tilsnitt. Alle soverom har sitt eget bad – oppgradert for å tilfredsstille moderne standard.

I tillegg finnes det to leiligheter i 2 etasje på det nye servicebygget – begge med en fantastisk utsikt mot og av Lofotveggen. Disse er innredet i en mer moderne stil (leies kun ut ved spesielle anledninger).

NB! Vi har en aldersgrense på 18 år. Barnefamilier bes om å ta direkte kontakt for bestilling.

Nordskot

Nordskot (Det Blå rommet) er en stor suite (33 m2) med egen balkong og sjøutsikt. Rommet ligger østvendt med morgenlys/sol og utsikt mot Manshausen, Naustholmen og Nordskot (fastlandet). Rommet har eget bad med utstyrt med badekar med dusj. Soverommet inneholder en stor dobbeltseng (180×200), nattbord, klesskap, persiske gulvtepper og en sittegruppe med sofa, 4 stoler og et mindre salongbord.

Grøtøy

Grøtøy (Blomsterrommet) er en Junior Suite (27 m2) med egen balkong og sjøutsikt. Rommet vender mot nord / nordøst med en fantastisk utsikt av Loftoten og Engeløya. Baderommet er møblert i en fransk stil med et støpejernskar med løveføtter og tilhørende dusj. Soverommet inneholder stor dobbeltseng (180×200), nattbord, klesskap, persiske gulvtepper og sminkebord/skrivebord.

Lofoten

Lofoten (Det Grønne rommet) er et Deluxe Superior dobbelt rom (24 m2). Utsikten fra dette rommet er spesiell – vendt mot vest / nordvest – og dermed utsyn mot hele Lofotveggen fra Vesterålen i nord til Værøy/Røst i sør. Rommet har eget bad med badekar og dusj. Rommet inneholder en stor dobbeltseng (160×200), nattbord, klesskap og en kommode.

Steigen

Steigen (Det Røde rommet) er et Superior dobbeltrom (17 m2) vendt mot nord/nordøst og fantastisk utsikt av Lofoten og Engeløya. Også her kan man oppleve morgensol og midnattssol. Rommet har en eldre dobbeltseng (145×180) i fransk stil, nattbord, klesskap, en sofa og stoler.

Vestfjorden

Vestfjorden (Det Gule rommet) er et standard dobbeltrom (13 m2) med utsikt mot vest / nordvest og Lofoten. Det Gule rommet inneholder en dobbeltseng (150×200), nattbord, en kommode, stol og en bestefarhenger.

 

Hytter

Vi holder for tiden på å utvide kapasiteten ved Villa Haugen. Dette skal gjøres gjennom å bygge tre nye hytter i skråningen mellom dagens hovedhus og naustområdet. 

Hyttene planlegges med en indre kjerne i massivtre samt en ytre takdel som vil minne om tradisjonelle fiskehjell. De vil tilpasses terrenget. De vil bestå av et oppholdsrom/soverom (med 2 sove-/sengeplasser) samt et bad og en inngangsdel.  

Planen er å komme i gang med byggingen av disse hyttene i 2024 – slik at de er klar for utleie fra sesongen 2025.