Påskeball 2023 - uke 14 og 15

Hva med å feire påsken 2023 i en ramme som minner om de glade 1920-årene? Tenk deg damene i selskapskjole og herrene i smoking eller findressen! Musikk spilt på en god gammeldags platespiller! Mat servert i herskapelige omgivelser og bobler i høye krystallglass! Alt pakket inn i historiske omgivelser i det som i sin tid var hjemsted for Nordlands mektigste handelssted!

Pris: fra kr 6.295,- pr person (inkluderer overnatting 2 døgn, fullpensjon (4 og 5 retters middag), vinsmaking, grilling i fjæra, aperitiff, båttransport mellom Nordskot og Grøtøy/Villa Haugen, bruk av sauna og stamp, historiefortelling/vandring). Det er mulig å utvide oppholdet til en døgnpris av kr 1.990,- pr person i dobbeltrom (overnatting med fullpensjon). 

Den enkelte må ha med smoking eller ballkjole, regntøy, varme klær/sko/hansker. Flybilletter, billetter hurtigbåt, taxiutgifter er ikke inkludert og dekkes av den enkelte. Det samme gjelder all drikke utenom kaffe/te. I den grad man ønsker å utvide oppholdet – kan vi tilrettelegge for ulike aktiviteter.

For bestilling: Ta kontakt på post@villahaugen.com eller på telefon 90759282.

Sissel Heigre